Les obres de construcció del crril bici a sota del viaducte del tren de Girona continuen i, al mateix temps, s'està millorant la senyalització del vial perquè els trams ja acabats ja s'estan fent servir. S'han col·locat multitud de punts de llum de disseny a sota del viaducte que simulen ser una catenària. Al mateix temps, s'han posat diferents senyals on s'alerta que la zona és compartida. O sigui que, en un moment donat i pot creuar un cotxe o una moto. Passa per exemple en el tram que abarca des del carrer Tomàs Mieres fins a la ronda Ferran Puig, on hi ha aparcaments en els dos costats del carril bici. S'hi pot llegir: "Carril bicicleta compartit. Perill. cotxes en moviment". Durant aquest possible conflicte de mobilitat, el regidor de l'àrea, Joan Alcalà, ha remarcat que "hi ha espais de la ciutat que necessàriament s'han de compartir. On els cotxes, els vianants i els ciclistes han d'anar tots amb precaució". En aquest sentit, el responsable de mobilitat també ha apuntat que, si cal, aniran reforçant la senyalitzacions. També hi haurà ús compartit a l'aparcament de la Copa (des de la mateixa rotonda del Rellotge fins al pont de Pedret), ja que allà el carril bici no passarà per sota les vies sinó pel mig de l'estacionament.

La previsió és acabar els treballsa l'entorn de les dates de les Fires de Girona. Ara mateix els treballs se centren en el tram del carrer Bonastruc de Porta. Tant en una banda -a la cruïlla amb la ronda Ferran Puig- com a l'altra -a la rotonda del Rellotge- s'hi posaran semàfors. En el primer punt ja s'hi ha posat.

Els treballs van començar a finals del mes de maig a la plaça Poeta Marquina i des d'aleshores, l'empresa adjudicatària ha anat fent el carril bici, avançant en direcció a la Copa, on els treballs haurien de concloure a finals d'octubre. Aquest mes d'agost, les ?o?bres han anat més lentes

La creació del carril bici es va adjudicar a l'empresa Obras y Pavimentos Brossa, per 220.295 euros. És la societat que va guanyar el concurs públic al qual es van presentar 27 ofertes. La vencedora va fer una proposta que era el 32% més econòmica que el pressupost previst inicialment per l'Ajuntament.