Un atracador violent ha acabat entre reixes després de cometre almenys tres robatoris en només quatre dies de diferència a la ciutat de Girona. En un d'ells, l'home va ferir, amb un ganivet, al braç i a la cama, una de les seves víctimes per sostreure-li la bossa de mà.

Els Mossos d'Esquadra el van poder detenir després de seguir-li la pista i el mateix dia que havia comès el darrer fet que se li imputa. El jutge després de prestar-li declaració, va decidir enviar-lo a presó provisional.

El detingut és un home, de 36 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Sant Joan de Mollet. Els Mossos l'acusen de ser el presumpte autor de tres delictes de robatori amb violència i intimidació i un delicte de lesions.

Tots els fets es remunten quan els agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Girona van saber que el dia 24 d'agost s'havien produït dos atracaments a la ciutat i tots ells amb violència i intimidació. I és que el lladre amenaçava les víctimes amb un ganivet per tal d'aconseguir diners o telèfons mòbils.

El primer dels fets que s'imputen a l'atracador violent va succeir, al voltant de les 5 de la tarda, a la zona de la Devesa quan un home va abordar una parella d'amics als quals va amenaçar amb un ganivet i, posteriorment, els va robar els dos mòbils i pocs diners que portaven.

El segon dels fets va passar només una hora després a la zona del Pont Major quan, el mateix l'home, va abordar dues noies amenaçant-les també amb l'arma blanca i exigint diners. Una d'elles va poder fugir corrents i a l'altra fins i tot la va arribar a retenir i li va robar el telèfon mòbil.

Arran d'aquests fets, els agents de la unitat d'investigació de la comissaria de Girona van recollir tots els indicis per aconseguir saber qui en podria ser l'autor.

El dia 28 d'agost, quatres dies després dels dos primers atracaments, els agents dels Mossos d'Esquadra van saber que s'havia comès un altre robatori de característiques similars a la zona de la plaça de Sant Feliu, al Barri Vell de Girona.

Aquesta vegada l'home va baixar d'un cotxe i es va dirigir a dues amigues amb la intenció de robar-los la bossa de mà. Una d'elles, segons van informar els Mossos, es va resistir de forma activa al robatori. L'home va adoptar una actitud violenta i per això, li va clavar el ganivet al braç i a la cama i va fugir sense el botí.

La dona, ràpidament, va ser atesa de les lesions a l'hospital Josep Trueta de Girona, on li van aplicar punts de sutura a les ferides que presentava. El mateix dia, els agents de la comissaria de Girona, que ja havien identificat el presumpte autor dels tres fets, el van localitzar en una gasolinera de la ciutat i el van detenir.

El detingut, que té antecedents per fets similars pels quals el van arrestar els Mossos, va passar aquest dimarts 30 d'agost, a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual en va decretar l'ingrés a presó pels tres atracaments amb violència.