L'Ajuntament de Salt ha adjudicat 263.355 euros (una xifra similar a la del 2015, de 269.418 euros) de subvencions a comunitats per a la rehabilitació i adequació dels elements comuns i ITE (inspeccions tècnicques) dels seus edificis.

En total s'han concedit 47 subvencions a comunitats de propietaris d'un total de 84 sol·licituds, de dins de l'àmbit d'actuació del Projecte d'Intervenció Integral de Salt-70. La resta s'han hagut de rebutjar perquè no complien els requisits que demanen les bases per poder concedir els ajuts.

De l'import total sol·licitat de 718.803 euros s'han aprovat actuacions per una valor de 380.194 euros amb una aportació de l'Ajuntament del 70%, la meitat dels quals prové del govern català. El 30% restant va a càrrec de les comunitats de veïns

Des de l'Oficina d'Habitatge de Salt s'ha valorat molt positivament poder seguir, un any més amb aquesta línea d'actuacions dins del marc del projecte d'intervenció Salt-70, que «ha de permetre rehabilitar i adequar els edificis més antics de la vila i millorar any rera any la qualitat de vida dels saltencs».

Aquest és el darrer any que l'Ajuntament de Salt es pot acollir al projecte integral de Salt-70, on la Generalitat aporta el 50% del finançament de cada actuació que l'Ajuntament tiri endavant a la denominada «Salt 70», que coincideix amb el centre del municipi, on als anys setanta es van construir multitud d'edificis alts, un al costat de l'altre, pràcticament sempre en espais públics.