Els treballs per arranjar l'edifici que s'ha de convertir en el nou local social de l'Associació de Veïns i entitats del barri de Palau- sacosta han començat recentment. Els treballs, de moment, se centren en el desenrunament i la neteja de la finca, que durant molts anys ha estat tancada i on, fins i tot, hi havia ocupes, que havien deixat l'interior malmès. Es tracta de rehabilitar la casa del director i del conserge de la residència de gent gran que hi ha al carrer Jocs Olímpics.

Antigament, l'associació de veïns estava de lloguer en un local del mateix carrer, però es va considerar que s'estaven malbaratant el diners i es va apostar per rehabilitar aquests edificis, que l'Ajuntament va comprar fa uns anys, tal com ha explicat el president de l'Associació de Veïns, Romà Monreal. De moment, quan convé, la residència els deixa un local per poder fer les reunions.

L'objectiu és que els treballs de desenrunament acabin cap a l'octubre i es tingui a punt el projecte per poder actuar ja amb obra nova. Els veïns dels barris de Palau- sacosta, l'Avellaneda i Mas Xirgu van escollir aquesta actuació en les votacions dels pressupostos participats d'aquest any. La partida destinada és de 53.418,12 euros.