L'Ajuntament de girona ja ha posat a licitació el subministrament, la instal·lació i el desmuntatge d'enllumenat ornamental nadalenc d'aquestes festes de Nadal i Reis per un pressupost que s'aproxima als 120.000 euros, sense tenir en compte l'IVA.

Es tracta d'una xifra pràcticament idèntica a la dels darrers anys i que serveix per il·luminar els carrers del centre de la ciutat i els vials més comercials de diferents barris de Girona, pactats amb diferents associacions de comerciants. Aquest any, s'ha previst que l'acte d'encesa dels llums de Nadal es faci el 25 de novembre, amb una petita festa d'inauguració. Els llums romandran encesos cada dia fins al 6 de gener. Aquestes dates són també similars a les dels darrers anys.

En els darrers anys sempre ha guanyat el concurs públic la mateixa empresa: Il·luminacions Ximenez. En aquest concurs es tenen en compte diferents criteris com ara el preu de l'oferta o el nombre de punts LED. També altres elements referits a la qualitat de l'oferta. Aquests tenen a veure amb la varietat de dissenys i formes, la singularitat del circuit lumínic, la gamma cromàtica, la millor adaptació a la distribució i particularitats de cada carrer i zona de la ciutat. Finalment, també es valoren les diferents propostes de millora que faci l'empresa.