Justícia i Pau de Girona s'ha unit al dol en la mort de Narcís-Jordi Aragó. Era soci de Justícia i Pau de Girona i durant uns anys va ser membre del seu Equip Permanent.

Narcís-Jordi Aragó, advocat i periodista, va ser fundador i director de la revista Presència (1968-80), etapa en la qual hi va col·laborar extensament Justícia i Pau a través dels monogràfics que va dedicar a temes com la pena de mort, l'amnistia i els drets humans, entre d'altres informacions destacades del secretariat de Justícia i Pau. També va ser col·laborador d'altres mitjans, i director de Revista de Girona i va presidir la Fundació Rafael Masó. Va ser cofundador de l'Associació de Premsa de Girona i del col·legi de Periodistes de Catalunya.

Narcís-Jordi Aragó, ha estat tot un referent ciutadà i cultural de Girona, a través de diverses obres, articles i nombroses conferències. Juntament amb la seva esposa Mercè Huerta van compartir fins al final els valors evangèlics i democràtics que inspiren Justícia i Pau, segons un comunicat de l'entitat.

Narcís-Jordi Aragó serà enterrat avui després d'una missa que es farà a les onze del matí a l'església de Sant Fèlix de Girona.