La Policia Municipal de Girona, amb el suport dels Mossos d'Esquadra, van detenir la matinada d'ahir Tomás Miguel M.S., de 22 anys, i Javier M.D., de 24 anys, ambdós veïns de Girona, com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força en un bloc de pisos que està deshabitat.

Els fets van passar a les dues de la matinada d'aquest divendres, quan la central de la policia va rebre una trucada alertant de la presència de dos homes amb actitud sospitosa en un bloc de pisos del carrer Santiago. En arribar al lloc, els agents van veure dos homes que coincidien amb la descripció facilitada pel testimoni, així com també el vehicle que estarien fent servir. En veure la policia, els dos joves van intentar fugir i la patrulla els va seguir fins a interceptar-los. Mentrestant, efectius dels Mossos es van sumar a la intervenció i van inspeccionar tant el bloc d'on sortien els dos sospitosos com un altre edifici del costat. Els agents van trobar tornavisos i claus angleses, panys i peces de roba que haurien fet servir per robar.

Quan la Policia Municipal va aturar els dos joves també els van escorcollar. Els lladres duien claus universals i una capsa de fil de seda, material que s'usa en robatoris fets amb la tècnica del bumping, que consisteix a obrir el pany sense deixar senyals de forçament. Al cotxe, els dos nois hi duien també unes alicates bec de lloro.