La Devesa de Girona va ser l'escenari ahir d'un festival de música techno que va durar 12 hores, de les tres de la tarda fins a les tres de la matinada. D'aquesta manera, però puntualment, la Devesa va recuperar per un dia l'espai d'oci que havia estat anys enrere amb les conegudes Carpes. El cartell de la programació tenia com a figura més destaca el discjòquei anglocanadenc Richie Hawtin.

D'altres figures destacades de la música electrònica que van prendre part en el festival "Escape in the Park" van ser l'espanyol Paco Osuna, l'americà Jon Gaiser, la japonesa Hito o l'italià Fabio Florido. El festival es va anar omplint amb el pas de les hores.

El que no va tardar tant són les queixes de veïns per sorolls. L'Associació de Veïns de la Devesa-Güell ja havia alertat que no estaven d'acord amb el festival pel soroll que podia produir i, ahir al vespre, va informar que li constaven que ja s'havien presentat queixes a la Policia Local.

Alguns dels assistents també es van queixar, però en el seu cas pel preu de les consumicions i perquè, deien, que si sortien del recinte havien de pagar de nou l'entrada, una mesura dels organitzadors per no perdre consumicions.

Vídeo d'una de les actuacions d'aquesta matinada