Funcionaris del Palau de Justícia demanen una estació de la Girocleta

Han recollit 700 firmes
i argumenten que és un indret "estratègic" per ser punt d'entrada a la ciutat

30.07.2016 | 06:30

Un grup de funcionaris del Palau de Justícia va començar a recollir firmes el 15 de juny i, en poc més d'un mes, n'han aconseguit 700 que ja han presentat a l'Ajuntament de Girona. En l'escrit, proposen que se situï una estació de Girocleta davant l'edifici. Els treballadors demanen a l'equip de govern que, aprofitant "l'empenta" que volen donar a l'ús de la bicicleta amb la construcció de nous carrils bici que travessaran la ciutat de nord a sud i d'est a oest, apostin per expandir el servei fins a la plaça Josep Maria Lidón.
La petició ressalta que és un punt d'entrada i sortida de la ciutat i molts visitants aparquen el cotxe allà per després desplaçar-se per Girona. Els funcionaris argumenten que, si hi hagués una estació de la Girocleta allà, podrien fer servir la bici com a mitjà de transport dins la ciutat. A més, també recorden que la plaça Josep Maria Lidón és àmplia i hi ha "espai suficient" per instal·lar-hi l'estació.
També detallen que al Palau hi ha ubicat el SAC (Servei d'Actes i Comunicacions) que s'encarrega de repartir personalment per tota la ciutat les comunicacions judicials i recorden que cada dia passen pel Palau de Justícia centenars de persones entre treballadors, professionals de la Justícia, advocats, procuradors i ciutadans.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema