El Consell de Serveis Socials redacta el pla de treball fins al 2020

Està format per tres grups de treball: Pobresa i exclusió social, Crisi i salut i Atur i s'han marcat els objectius de futur

26.07.2016 | 06:30
Un moment de la sessió del Consell, al centre cívic Ter.

El Consell de Cohesió i Serveis Socials de Girona va presentar dimarts, en sessió plenària, la proposta de definició del Pla de Treball del Consell per al període 2017-2020. La sessió es va fer al centre cívic Ter i va comptar amb la participació de les entitats que en formen part, sindicats, representants dels grups municipals i tècnics municipals.

El Consell està format per tres grups de treball: Atur, Pobresa Infantil i Exclusió i Salut. Des del grup Atur, es treballa en el disseny, la coordinació, el seguiment i l'avaluació del programa ocupacional Girona Actua del Servei Municipal d'Ocupació. Des del grup de Pobresa Infantil i Exclusió social, s'estan duent a terme la creació dels indicadors que compondran l'enquesta d'un mapa socioeconòmic. Des del grup Crisi i Salut, s'està realitzant a través del Projecte Ámbar, que apodera persones en situacions continuades de crisi o risc d'exclusió social.

La primera tinenta d'alcalde d'Igualtat i Drets Socials, Sílvia Paneque, qui ha destacat que «el Consell és l'espai de trobada de les entitats, sindicats i l'Ajuntament, on els serveis socials es configuren com un àmbit de treball en xarxa, integrador d'accions, comunitari, de cooperació i de millora de la cobertura per donar respostes sòlides a les necessitats de la ciutat, dels barris i de les persones».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema