La matinada de dissabte a diumenge va ser fructífera per als lladres a Girona. Van actuar en bars i botigues de la ciutat, en total van entrar en almenys quatre establiments del centre, del sector Güell i del barri de Fontajau. Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Girona investiguen els diversos robatoris i no descarten que estiguin connectats i, per tant, siguin obra dels mateixos delinqüents.

Un dels robatoris que va tenir més ressò perquè va ser en ple centre comercial de la ciutat és el que va produir-se en una botiga de cosmètica i productes de maquillatge del carrer Santa Clara de Girona. El succés va tenir lloc al voltant de dos quarts de sis de la matinada. Els lladres van rebentar el vidre de la porta i van fer un bon escampall per acabar robant la caixa registradora amb el canvi del dia.

A més, van fer destrosses a l'interior perquè els vidres van quedar per tot arreu. El cop que van fer els lladres va ser amb un tipus de mall molt fort, perquè van destrossar no sols el vidre sinó també el pany de la porta. En aquest cas, hi ha imatges de les càmeres de la zona i alguns veïns del sector Santa Clara ho van veure. El lladre, perquè en aquesta ocasió sembla que només se'n veu una a les imatges, anava vestit de color fosc i amb casc de moto. Els Mossos de Girona estan investigant-ho.

Els altres dos successos van tenir lloc també la mateixa matinada en dos bars-restaurants. Un, situat al carrer Bernat Boadas.?Els lladres van forçar la porta i van anar cap a la caixa però, en aquest cas, sembla ser que se la van trobar buida i no es van poder emportar cap botí. L'altre bar assaltat està situat al carrer Güell, a l'edifici Cinc; allà van robar-hi també.

L'últim succés va tenir lloc al voltant de les tres de la matinada i en aquest cas era el segon cop que hi entraven en menys de quatre dies. Es tracta d'un supermercat de la rambla Xavier Cugat. En aquesta ocasió van forçar el pany però no es van emportar res segurament perquè va sonar l'alarma. El dimecres, però, hi van entrar dos nois que anaven encaputxats i van robar la recaptació. Van trencar el vidre per accedir a la botiga. Hi ha imatges dels fets de les càmeres de la botiga i els Mossos les estan estudiant.

De moment no hi ha detinguts per cap dels robatoris.