La Fira de Girona afegirà l'any vinent una nova cita al seu calendari: el fòrum #wasteinprogress, una fira sobre la gestió de residus municipals que portarà a Girona representants de ciutats d'arreu del món. L'objectiu serà oferir solucions innovadores a les administracions públiques en la recollida de residus municipals.

El fòrum permetrà generar un marc de referència pioner en l'intercanvi de coneixement entre empreses, tècnics especialitzats i responsables de l'administració pública en un moment de constant evolució, tant tècnica com normativa, en la gestió de residus. Per això, el fòrum innovarà també en la manera de plantejar les activitats.

El Fòrum se celebrarà del 6 al 8 de febrer i serà un dels exponents de la nova estratègia de creixement de Fira de Girona, amb mostres per adquirir projecció internacional i potenciar la captació d'esdeveniments professionals. Estarà organitzat per Fira de Girona i l'Ajuntament amb la secretaria tècnica d'Spora Serveis Ambientals.

Un total de 12 ciutats vindran a explicar 12 grans projectes d'èxit donant exemples de models que es poden implementar per fer més efectiva la recollida selectiva.