Nou robatori a Girona. En aquest cas en un centre d'estètica del barri de Sant Narcís. Els lladres van esbotzar la porta del local comercial i quan van ser a dins van anar directes a la caixa registradora. La sopresa però va ser que a dins no hi havia res, ja que els seus propietaris són previsors i no hi van deixar diners.

El robatori va tenir lloc pels volts de les sis de la matinada de dimarts a dimecres i va fer sonar l'alarma del local del carrer Muntaner. Fins al lloc s'hi va aproximar els Mossos i propietaris. Es van trobar la porta trencada, amb tot de vidres a dins del local i taques de sang.

En aquest establiment ja hi van entrar a robar al febrer, hi va actuar el lladre del vodka. Un menor que a més de cometre robatoris va apunyalar un vigilant de seguretat en un supermercat a tocar dels Maristes. Aquesta setmana com ja va avançar Diari de Girona hi ha hagut més robatoris en establiments en aquell cas del barri de la Devesa, el centre de Girona i Fontajau, dos dels quals amb el mateix modus operandi, el de rebentar el vidre i entrar. Mossos investiga els fets.