La Universitat de Girona (UdG) no troba comprador per un dels dos edificis que subjecten la barra per on giravolta el Tarlà en dates significatives. Es tracta de la finca situada en el número 20 del carrer Argenteria. La UdG el va posar a subhasta el mes de febrer per 829.696 euros i la intenció és que els interessats pugnessin amb preus a l'alça. Però la Universitat s'ha quedat amb un pam de nas perquè no ha rebut cap oferta i ha hagut de declarar desert el procediment.

La UdG però, no té previst cap ús per a la finca i, a més, li aniria bé tenir els diners i novament a obert una nova subhasta a un preu més baix. Ara el preu de sortida és de 674.916 euros i, novament està previst adjudicar a l'oferta econòmicament més avantatjosa. És una rebaixa de 154.780 euros.

La Universitat ja ha previst com seguir amb el procés de venda si la subhasta novament queda deserta i ja ha fixat dos preus més de sortida, cada cop més baixos. El següent seria un import inicial de 607.424 euros i si tampoc hi hagués comprador seria per 577.053 euros. En aquest cas, la rebaixa respecte del previst inicialment s'enfilaria ja fins als 252.643 euros.

La posada a la venda d'aquest immoble va causar recels en diferents grups municipals i a l'Associació de Veïns i de Comerciants de la Rambla que temen que el futur nou propietari no vulgui mantenir la tradició de deixar-hi posar la barra del Tarlà. A les preguntes del grup ERC-MES, l'ara alcaldessa, Marta Madrenas (CiU), era regidora d'Urbanisme i Activi va assenyalar que estudiarien el tema per evitar que el Tarlà es quedés sense lloc per girar.

L'altre immoble que aguanta la barra no té cap problema. Els seus propietaris estan encantats. De fet, és des d'aquell balcó des d'on es mou la barra per fer girar el personatge i des d'on es fa el pregó de les Festes de Primavera. Precisament la darrera pregonera, Pilar Prats, va fer referència al temor que «desnonin» el Tarlà.