Un bon ensurt és el que van tenir uns veïns d'una casa propera a la zona dels Químics de Girona.

Unes bigues del sostre van cedir per causes que es desconeixen i això va provocar que part de les teules del teulat també caiguessin casa avall, amb la mala sort que van topar amb un fals sostre.

Aquest va enfonsar-se i, segons els Bombers, això va provocar que una habitació quedés afectada pel despreniment.

El succés va tenir lloc pels vols d'un quart de deu del matí a l'alçada del número 14 del carrer Carles Rahola en una casa de planta baixa amb pis on en aquell moment hi havia dues persones.

Ràpidament s'hi van desplaçar els diferents efectius d'emergències, que van desallotjar l'habitatge. Els Bombers, la Policia Municipal de Girona i el SEM s'hi van apropar. Segons fonts del cos d'extinció d'incendis, que hi va desplaçar quatre dotacions, sortosament no es va haver de lamentar cap ferit. Els efectius dels Bombers van haver de fer tasques de sanejament a l'immoble després del despreniment de les bigues.

L'arquitecte municipal va examinar l'immoble i finalment, segons els Bombers, va decidir que els dos inquilins no tornin a viure a la casa. El propietari de l'immoble es farà càrrec dels desperfectes i després hi podran retornar.