L'Espai Gironès regalarà, des de dijous, 14 de juliol, fins a dissabte, 23 de juliol, 277 entrades als clients per a la preestrena de la pel·lícula Zipi y Zape del proper diumenge, 24 de juliol, a les dotze del migdia, als Odeon Multicines, situats al mateix centre comercial. Les invitacions es poden aconseguir presentant els tiquets de compra al Punt d'Informació, situat a la planta baixa del centre.

Els tiquets han de sumar un mínim de vint euros i es lliuraran dues invitacions per persona (un màxim de quatre amb un mínim de quaranta euros). Els tiquets poden ser d'un únic establiment o de diversos establiments, de compres realitzades en un sol dia o en diferents dies, i sempre s'haurà d'ensenyar el producte comprat.

Aquesta promoció forma part de les diverses campanyes que impulsa l'Espai Gironès, per «retornar als gironins la confiança que ells li han dipositat i que l'han convertit en un centre comercial de referència a les comarques de Girona», segons va informar ahir l'equipament saltenc.