L'Audiència de Girona ha denegat la llibertat condicional al conductor que, anant begut i sota l'efecte de les drogues, va matar una noia en un xoc frontal a Fornells de la Selva

La interlocutòria emesa per la Secció Tercera considera que mantenir-lo a presó fins que el cas arribi a judici és una mesura adequada. No només per la pena a la qual s'enfronta (com a mínim, de 2 anys i mig i un dia) sinó també perquè hi ha una «gran probabilitat» que, si queda lliure, torni a agafar un vehicle de manera temerària. En aquest punt, l'audiència es fa ressò de la seqüència de fets que van derivar en l'accident mortal del 29 de gener passat. La interlocutòria recorda, per exemple, que aquell dia la policia ja havia denunciat el conductor per anar borratxo i li va immobilitzar el vehicle.

No obstant això, poc després ja tornava a ser a la carretera. Tot i que ara l'home necessita rebre tractament mèdic, l'audiència diu que, si queda en llibertat, «les seves patologies no exclouen la possibilitat que condueixi un vehicle» i que, de fet, fa massa poc que ha començat a desintoxicar-se de l'addicció a l'alcohol com per garantir que es mantindrà «sobri».