Ja es coneix el nom de les 23 entitats que tindran barraca a la pròxima edició de les Fires de Sant Narcís de Girona que se celebraran del divendres 28 d'octubre al diumenge 6 de novembre. Dimarts al vespre la Comissió per les Activitats de la Copa de Girona va realitzar el sorteig entre totes les entitats que havien sol·licitat una barraca per l'edició de 2016.

Les associacions a les quals se'ls hi ha adjudicat una barraca a la Copa mitjançant el sorteig són les següents: el Club de Futbol Santa Eugènia, CE Pontenc, els Diables de l'Onyar, l'Associació Juvenil Salsa Jove, el Club Esportiu Santa Eugènia de Ter, l'Associació Rugby Gironí, l'Agrupament Escolta Sant Narcís, el Club Esportiu Onyar, l'AMPA del CEIP Marta Mata, el Club Rítmica Girona, l'Associació Cultural l'Ariet i el Club Triatló Costa Brava.

També tindran barraca les següents entitats: l'Agrupament Escolta Pare Claret, el Casal Independentista El Forn, la Colla Gegantera la Fal·lera Gironina, l'Associació Mou-te en Bici, l'Associació Bombers de Girona, el Club Hoquei Girona i l'Associació Cultural Cubana de Girona. A tota aquesta llista d'entitats se li afegeixen quatre de la Universitat de Girona que encara estan pendents de confirmar.

Totes aquestes barraques obriran el pròxim 28 d'octubre per oferir els seus serveis de venda de menjar i beguda durant els deu dies que duren les Fires de Girona.

Entitats en reserva

A banda d'escollir les 23 entitats que tindran barraca a la Copa per les Fires de Sant Narcís, la Comissió per les Activitats de la Copa de Girona també va escollir dimarts al vespre les associacions que es posicionen a la reserva en cas que alguna entitat no pugui obrir la seva barraca o que renunci el seu lloc. Fins a 9 associacions estan a la «llista d'espera» i només arribarien a obrir en cas que una renunciés.

Les barraques a la reserva per ordre de posició a la «llista d'espera» de la Comissió són les següents: la Penya Doble Set, el Club d'Escacs Gerunda, l'Associació Gironina de Sords, el Club Bàsquet Palau Sacosta, l'Associació Socioeducativa NouSol, el Club d'Escacs Santa Eugènia, la Caixa de Trons, l'Escola de Futbol Gironès Sabat i el Club Esportiu Patinatge Artístic Girona.