El Departament d'Interior, a través dels Serveis Territorials del Joc i d'Espectacles a Girona, ha emès una resolució sancionadora contra el local Blow que l'obliga a tancar durant un període de tres mesos i a pagar una multa de 6.600 euros per diferents incompliments, entre els quals relacionats amb les mesures de seguretat. El tancament del local, situat al carrer Miquel Blay, es va fer efectiu el dijous 30 juny.

El tancament s'ha dictaminat perquè s'hi continuava realitzant l'activitat de discoteca no emparada per la llicència municipal que disposa per exercir de cafè concert. Per aquest concepte el local també ha estat sancionat amb una multa de 3.000 euros, a més d'una altra també de 3.000 euros perquè la porta d'emergència estava tancada, i una de 600 euros perquè el rètol del dret d'admissió no constava diligenciat al Departament d'Interior.

Aquesta és la segona sanció a Blow aquest any. En la primera se li va imposar una multa de 600 euros perquè la porta d'emergència del local estava obstaculitzada per objectes mòbils; una multa de 3.000 euros i tancament per un període de 15 dies perquè s'hi estava realitzant l'activitat de discoteca no emparada per la llicència municipal que disposa el local per exercir l'activitat de cafè concert, i multa de 1.001 euros per excés d'aforament. El tancament es va dur a terme del 7 al 21 de març.

Ja el 2012 el local va incomplir sis lleis i ordenances per un mural situat a l'exterior. El polèmic mural estava pintat a la seva façana i s'hi podien veure pictogrames que representaven sexe, alcohol i violència. Després de les queixes i esperant la resposta de l'Ajuntament de Girona, l'empresa va substituir els pictogrames més polèmics.