Salt ja té perfilades les activitats de la Festa Major. Pel que fa a les actuacions musicals s'ha pensat en una programació que inclou concerts per a públic infantil, adults i gent gran. Els caps de cartell a l'Era de Cal Cigarro serien Els Catarres i The Risas (22 de juliol); els valencians Zoo i el grup de tribut al rock estatal Vacas Sagradas (23 juliol), i The Gruixuts i orquestra Di-Versiones (24 de juliol). També hi haurà l'actuació de grups procedents de concursos musicals de grups emergents com l'Intro i el Salt The Musics. Seran Korxea i Erio (ambdós tocaran el 22 juliol).

Pel que fa a concerts familiars hi haurà Heavy per Xics a l'Era de Cal Cigarro (23 juliol) i El Pot Petit a la plaça Tres de Març (25 juliol), a més d'altres activitats com ara tallers a mida d'Albert?Quintana a la biblioteca (21 juliol), un espectacle infantil amb la companyia Trambòtics a la plaça Catalunya (22 juliol) i una festa de l'escuma a la plaça Catalunya (24 juliol). Els balls per a la gent gran comptaran amb L'Orquestra Montecarlo (23 juliol), Orquestra Malavella (24 juliol) i la Principal de la Bisbal (25 juliol).

Gegants correfoc i castellers

La Festa Major començarà el 21 de juliol amb el tradicional pregó des del balcó de l'Ajuntament, després d'una cercavila gegantera i una traca dels diables. La plantada gegantera serà el 23 de juliol i el correfoc la nit del 23 al 24 de juiol que acabarà amb el tradicional ball del pijama a la plaça de la vila. La jornada castellera es farà el 24 de juliol a les dotze del migdia a la plaça Lluís Companys. També hi haurà sardanes amb la cobla Contemporania (21 juliol) i una exhibició de ball (24 juliol), entre altres activitats.