La presència d'una persona sense sostre al mateix punt del carrer del Carme de Girona des de fa un any ha portat l'Ajuntament a intentar trobar una solució, malgrat que l'home no es deixa ajudar. Periòdicament rep l'atenció d'una metgessa, d'un educador social, de voluntaris d'una ONG i d'agents de la policia municipal.

No obstant això, el seu constant estat d'alcoholisme ha causat les queixes d'alguns veïns que han sentit que de vegades crida, trenca ampolles de vidre a la vorera, s'autolesiona i acumula multitud de deixalles al mig del carrer, que ahir li van requisar. No es té constància de cap incident violent. També té cert grau de transtorn mental.

Tots els intents perquè aquest home, d'origen romanès, acceptés anar voluntàriament al Centre d'Acollida i Serveis Socials la Sopa -amb un tractament de desintoxicació- o a un hospital, han fracassat.

Ara l'Ajuntament ha intentat una nova mesura. Fa uns deu dies ha demanat al jutjat que se'l declari incapacitat. D'aquesta manera, es vol aconseguir la tutela i que se'l pugui ingressar a un centre on tractar-lo de la malaltia, segons ha explicat la regidora de Drets Socials, Sílvia Paneque. Darrerament el seu estat ha empitjorat.