Amb orgull i molta tranquil·litat. Així és com els pares dels germans Roca afronten que El Celler de Can Roca ja no lideri el rànquing dels 50 millors establiments gastronòmics del món segons la revista Restaurant. La mare, Montserrat Fontané, explicava ahir que encara no ha parlat amb ells però que, coneixent-los, això no suposarà cap canvi a la seva manera de fer. "Ells seguiran fent el que han fet fins ara, amb totes les ganes i la il·lusió", va afirmar, alhora que afegia que quedar segon "està molt bé" perquè ja ha passat dues vegades més (2012 i 2014) i van continuar tenint la mateixa demanda de clients. Explica que aquesta nit gairebé no ha dormit perquè estava pendent de la gala que es va celebrar a Nova York. No sabia què passaria però el fill gran, en Joan, li havia dit abans de marxar que intuïa que aquest cop no quedarien primers.

A Can Roca, el restaurant dels pares dels cuiners gironins, ahir se seguia el ritme de cada dimarts tot i que les cares eren molt somrients. La mare està acostumada a atendre la premsa i quan ahir s'hi van presentat els periodistes no la van agafar per sorpresa. I això que el seu fill gran, en Joan, li havia dit que no calia que hi fos aquest dia perquè intuïa que no quedarien primers aquest cop.

Recuperar el segon lloc de la llista dels 50 millors establiments gastronòmics del món ja havia passat i segons la mare dels cuiners, "no va canviar res" perquè hi va haver la mateixa demanda de clients. Així és que aquest cop creuen que passarà una cosa similar.