Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Girona investiguen una agressió sexual que s'hauria produït el dilluns al matí a la ciutat. La víctima va presentar la denúncia el mateix dia dels fets i assegura que, mentre passejava el seu gos, un noi encaputxat amb una dessuadora se li va acostar després de seguir-la durant una bona estona i va començar a fer-li tocaments. Assegura que va cridar i va començar a donar-li puntades de peu i, gràcies a l'ajut del gos, l'agressor va marxar corrent.

Els fets van tenir lloc entre la zona de Palau i l'Hipercor, quan faltaven pocs minuts per a les set del matí. La víctima estava passejant el gos i es va adonar que algú la seguia. L'home tenia aparença llatina, era baix, vestia dessuadora i portava la caputxa. Mentre la seguia es tapava la cara, segons descriu.

Quan es va adonar que la perseguien, va pensar que la volia atracar. Durant el trajecte, afirma que se'l va trobar i que en va sospitar i que, per això, va decidir tornar cap al seu cotxe. Quan ja gairebé hi era, la denunciant diu que l'home li va sortir d'una cantonada gairebé corrent. En veure això, va decidir canviar de vorera però no va tenir temps perquè "de sobte m'ha assaltat i ha començat a abusar, fent-me tocaments que no sé fins a quin punt haurien arribat si no m'arribo a defensar", assegura la víctima, que ha fet públic el seu fet des del seu compte de Facebook.

Davant d'això, la dona va reaccionar cridant i va poder donar-li "cops i puntades amb els talons i gràcies també a l'ajuda del meu gos, que s'ha posat a la defensiva", va aconseguir que l'agressor fugís del lloc. Després d'això, la dona va mirar l'agressor per poder agafar el màxim de dades físiques per tal que la policia el pugui detenir. La seva descripció la va aportar als Mossos d'Esquadra de la comissaria de Girona, a qui va denunciar el fet el mateix dilluns.

La veïna, en l'escrit, diu que ho fa públic per tal que "pugui ser útil per evitar que ningú hagi de passar per aquesta situació". I afegeix que "sempre havia pensat que no em passaria mai una cosa així". Per tot això recomana tothom que, si mai troba algú sospitós, marxi corrents si cal i truqui al 112.