La Fira de Mostres ha obert les inscripcions per a tots aquells negocis i empreses de les comarques gironines que estiguin buscant un espai per presentar, promocionar i oferir els seus productes i serveis mentre intercanvien coneixement i experiències. En la passada edició, fins a 90.000 visitants van circular per la fira coincidint amb les fires de Sant Narcís.

Fira de Girona, entitat organitzadora de l'exposició, obre el període d'inscripcions per reservar un estand en la mostra que se celebrarà del 28 d'octubre a l'1 de novembre de 2016. Un total de 383 expositors van assistir a l'edició del 2015, però aquest any es volen ampliar els espais i aconseguir augmentar el nombre d'estands, així com la variació de productes i serveis.

El cartell de l'edició d'enguany s'ha creat pensant en un joc de colors vius i formes geomètriques que representin cadascun dels sectors en què es divideix la Fira de Mostres: Alimentació, Motor, Turisme, Indústria & Tecnologia, Decoració & Construcció i Serveis & Emprenedoria.