La CUP-Crida per Girona ha reclamat a CiU i PSC que presentin un pla de govern per als anys que resten de mandat al consistori gironí. D'aquesta manera, el grup ha considerat "incomprensible" que després de més de tres mesos de l'anunci del pacte de govern entre tots dos partits, encara no s'hagi fet públic cap document amb els compromisos i objectius fins al 2019.

La CUP s'ha preguntat si l'absència d'aquest document implica que el PSC ha acceptat el pla de govern que va presentar CiU a l'inici del mandat, quan governava en minoria, o bé si és que el govern simplement "no té cap full de ruta consensuat per a la ciutat". Respecte a això, el grup ha constatat que al web municipal continuen constant-hi únicament els compromisos i l'estat d'execució del pla de govern de CiU, que conté diversos projectes als quals en el seu moment el PSC s'havia oposat.

En aquesta línia, el grup ha alertat que l'"Ajuntament no es pot permetre un govern dual amb àrees de gestió que actuïn al marge les unes de les altres en funció de quin partit les dirigeix". Per això, la CUP ha demanat que de cara al juliol CiU i PSC portin a debat del Ple un pla de govern compartit, amb un calendari d'execució concret i un sistema d'indicadors per avaluar-lo.