La continuïtat de Girona com a escenari de rodatge de Joc de trons segueix essent un misteri, com també ho és saber com acabarà la sisena temporada. El guió de la setena temporada no està escrit i la sèrie televisiva ja va per davant dels llibres. No obstant, Arya Stark, la principal protagonista que ha estat a Girona, podria abandonar la ciutat que representa la capital gironina, Braavos. Girona li ha servit per aprendre a ser una assassina. Si Braavos perd interès perquè Arya Stark ja no hi és, ja no sortiria a la sèrie. Sense revelar gaire res de nou, en el darrer capítol emès s'hi ha pogut veure una persecució pels carrers estrets del Barri Vell on és present la mateixa Arya Stark, amb un salt a les escales de Sant Martí.

Girona encara tindria una carta amagada. La ciutat no només ha estat Braavos en aquesta sisena temporada. També ha estat Desembarcament del Rei. Es tracta de l'escena de les escales de la Catedral, on hi ha centenars d'extres i en què, mitjançant la tecnologia, sembla que Girona tingui mar.

Compte amb Dubrovnik

No obstant, aquest ciutat s'ha rodat durant molts anys a la croata de Dubrovnik. Si bé és cert que tots els productors d'HBO i actors de la sèrie han parlat meravelles de la seva estada a terres gironines, i que l'Ajuntament gironí, com ho fan els altres municipis de l'Estat on s'ha rodat, ha eximit la productora de pagar taxes, Dubrovnik és una dura competidora. I tampoc n'ha parlat malament ningú. A més a més, sempre s'ha dit que el rodatge a Croàcia surt més barat que a l'Estat. I tot hi ser una un superproductora nord-americana, segur que, per HBO, la pela també és la pela.