Montserrat Canadell i Cabruja serà la nova defensora del ciutadà a Salt. Montserrat Canadell ha treballat els darrers 27 anys en temes d'atenció al ciutadà i de benestar social de la Generalitat. El seu nom ha estat consensuat per totes les forces polítiques amb representació al ple. Ha estat lligada al Club Bàsquet Salt i ara al Tai-Chi de Salt.

A l'espera de ser nomenada pel ple municipal aquest dilluns, Montserrat Canadell ha expressat la seva il·lusió per assumir aquest repte. El nomenament de Montserrat Canadell serà per cinc anys. "És un honor, una responsabilitat i una bona oportunitat de fer un servei al poble", ha exposat. Canadell ha indicat que amb aquesta tasca segur que aprendrà "coses noves" i ha ressaltat que li "agrada escoltar i aprendre de la gent per buscar solucions".

L'anterior defensor del ciutadà, Miquel Casellas, que havia estat triat el 2013, va presentar la renúncia el 22 de gener passat per motius personals. Casellas va ser nomenat defensor el 21 de gener de 2013, en substitució de Miquel Brugués Costabella.