El grup de restauració gironí König obrirà demà el seu segon restaurant a Barcelona. Serà al carrer Fusina número 3, cantonada amb la plaça del mercat del Born. El grup, a més, ha anunciat que destinarà el 50% de la recaptació del primer dia d'obertura a la Fundació Esclerosi Múltiple i l'altre 50% a un projecte de millora de les condicions dels malalts de càncer i els seus familiars, que es farà a través de la Vanessa, creadora d'El Crep de mi Vida.

L'agost passat el grup ja va impulsar una iniciativa semblant. En concret, va fer donació de tota la recaptació del primer dia d'obertura del nou König de Girona Nord, diners que es van destinats a l'Associació síndrome d'Asperger SAGI de Girona, per una banda, i per l'altra a la Fundació Ramon Noguera dedicada a la integració social i laboral dels discapacitats intel·lectuals. "Hem cregut convenient continuar en aquesta línia, per la qual cosa farem la mateixa acció i es destinarà el 50 per cent", han assegurat.

König tindrà nou restaurants. Quatre a Girona, un a Salt, un a Figueres, un a Vilablareix i dos a Barcelona, i actualment dóna feina a unes 300 persones. Recentment, König ha rebut el premi "Incorpora" de l'Obra Social de La Caixa.