La Policia Municipal de Girona investiga les causes de l'incendi de tres vehicles durant la matinada de dimarts a dimecres al carrer del disseminat de Caputxins de Girona. Es tracta d'un punt on solen haver-hi aparcats vehicles, molt cops en mal estat. No es descarta que el foc fos intencionat.

L'incendi va provocar la crema de tres vehicles i els Bombers van mobilitzar tres dotacions per poder apagar les flames en un punt on molt a prop hi ha vegetació i habitatges. També hi van participar agents de la policia municpal. El foc finalment va afectar totalment una furgoneta i un cotxe. L'altre ?turisme va quedar parcialment afectat per la virulència de l'incendi.

El foc va començar al voltant de les tres de la matinada de dimarts a dimecres. Els Bombers van rebre l'avís que s'estaven cremant dos vehicles -una furgoneta i un cotxe- a l'alçada del número 78 del disseminat, a la part alta de la muntanya de les Pedreres i a tocar del Pirulí.

Els efectius van donar l'incendi per extingit quan faltaven pocs minuts per les quatre de la matinada. Els vehicles que van quedar totalment cremats van ser una furgoneta Ford Trànsit i un cotxe Renault Clio. Un Volvo C4 que també estava estacionat en el mateix punt va quedar parcialment afectat per les flames.