Una desfilada del dissenyador Josep Abril va servir ahir al vespre per obrir la llauna de la segona edició de la Setmana de la Moda de Girona (Gimoda). Des d'ahir al vespre i fins al dissabte s'aniran succeint les desfildades en un escenari de luxe, el Teatre Municipal.

De fet, al llarg d'aquests quatre dies hi haurà múltiples activitats relacionades amb la moda a més de les desfilades i que es portaran a terme a la plaça del Pallol, darrere del Teatre, en el que s'ha denominat "GiModa Market". Hi haurà concerts, documentals i curtmetratges de moda, exposicions, food trucks, fashion trucks i xerrades, entre d'altres.

Abans de la desfilada inaugural d'ahir, es va fer un breu acte d'inauguració en el qual van participar l'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i la presidenta de l'Associació Gironina per a la Promoció de la Moda de Girona (Agimod), Sílvia Castelló.

Les activitats d'avui

Les desfilades continuen avui amb el dissenys i les creacions de Pau Esteve (12.00 hores), Bella Lola (17.00 hores), Sylvia Calvo (19.00 hores) i Yerse (21.00 hores). Pel que fa a les activitats hi haurà la jornada "teixim l'empresa del futur" (09.00 hores), cinema de Moda amb The next Black (13.00 hores); música amb el dj Basi de la Fuente (14.00 hores); projecció de curmetratges: Dues Troques de llana, Conte del fill i Conte de la llana (18.00 i 20.00 hores); concert de SAbine (22.00 hores); i el documental de moda Hand made with love in France (23.00 hores).