La Policia Municipal de Girona ha detectat un repunt del 30% en els robatoris amb força interiors de domicilis d'aquests mesos d'abril i març respecte als mateixos mesos de l'any anterior. De fet, la policia ha indicat que ha duplicat esforços de presència als barris per aturar aquest repunt i ha detingut set persones aquesta setmana.

El dimecres la Policia va detenir tres persones que intentaven robar a l'interior d'un domicili a la Gran Via de Jaume I. La intervenció va acabar al passeig del General Mendoza després d'una persecució i va començar arran del seguiment que la policia estava fent d'un dels tres individus sospitosos. Cap té antecedents, tot i que podrien haver actuat a diferents barris.

El dijous la Policia va detenir quatre persones més presumptes autores d'un delicte de robatori amb violència i intimidació. Des d'un establiment van trucar que havien estat víctimes d'un atracament amb arma blanca. Els policies van iniciar una recerca per la zona que va culminar amb la identificació de quatre homes d'entre 19 i 35 anys. Aquesta última detenció s'emmarca en un dispositiu específic de seguretat a Sant Narcís i Santa Eugènia.