Un incendi en un pati interior d'un bloc de pisos del barri de Sant Narcís va obligar a desallotjar els veïns de l'edifici. Les flames van cremar diversos objectes que hi havia al celobert i també van afectar alguns dels que hi havia ens els baixos, que van quedar malmesos, ja que van acabar entrant en unes habitacions. Malgrat l'ensurt, no es van haver de lamentar ferits.

El foc es va declarar al voltant de les set del matí en un bloc de pisos del número 18 del carrer Oviedo. Al lloc dels fets s'hi van desplaçar cinc dotacions dels Bombers, el Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) i la Policia Municipal de Girona. El cos policial va tallar el carrer Oviedo perquè hi poguessin treballar els serveis d'emergències i van fer evacuar preventivament una vintena de veïns. Set més van quedar confinats a dins dels seus habitatges.

Els Bombers van poder apagar les flames ràpidament, en poc més de mitja hora. En tractar-se d'un pati interior, però, es va acumular molt fum a l'immoble i la gran fumerada es va poder veure des de diversos punts de la ciutat. A partir d'aquells moments, els efectius d'extinció d'incendis van ventilar l'edifici perquè els veïns, que van estar al carrer mentre duraven les tasques d'extinció, poguessin tornar a casa seva. A les vuit del matí, tots ells van tornar als seus habitatges.

Un cop avaluats els danys, els veïns van comprovar que s'havien cremat dos safarejos i, a la zona del pati interior, va quedar afectada la zona del pati de llums. Com que les flames també van entrar per la finestra d'un dels baixos, segons els Bombers, també van quedar afectades les finestres, algun ordinador i una calaixera, entre altres objectes.