L'Audičncia admet que un pare retiri la pensió al seu fill Ni-Ni

La sentčncia constata la deixadesa del jove i la seva contrastada manca de voluntat per estudiar o treballar

02.06.2016 | 06:30

L'Audičncia de Girona ha admčs la sol·licitud d'un pare divorciat per retirar-li la pensió alimentŕria al seu fill major d'edat, ja que no té interčs a estudiar o treballar.

Segons la sentčncia a la qual ha tingut accés l'Associació Nacional d'Advocats de Família (AEAFA), el tribunal constata "la deixadesa i desídia del jove des que va finalitzar l'ensenyament obligatori als 16 anys".

L'Audičncia de Girona, en resposta al recurs d'apel·lació que va presentar el pare contra la sentčncia del jutjat de Santa Coloma de Farners, descarta també un canvi d'actitud en el fill per una recent inscripció en un institut i li atorga la responsabilitat en la seva falta d'independčncia econňmica.

"Ni ha volgut treballar, o ho ha fet mínimament, ni ha volgut formar-se adequadament per accedir a una ocupació. No consta ni tan sols com a demandant d'ocupació en organisme oficials", afegeix la sentčncia.

AEAFA considera que "els tribunals van corregint l'excessiva protecció al fill major d'edat amb resolucions com la de l'Audičncia Provincial de Girona".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema