L'Ajuntament de Girona està disposat a buscar solucions consensuades amb els veïns de Sant Daniel per intentar pacificar el trànsit a la zona. La regidora del barri, Eva Palau (CiU), admet que durant els camps de setmana i sobretot quan fa bon temps hi ha una acumulació de visitants a la vall, tant vianants com ciclistes i cotxes. Per aquest motiu estan disposats a buscar solucions tant a curt com a llarg termini. Tot i això, Palau admet que «no és fàcil», ja que el barri està obert a tothom i no es poden «tancar les portes». A principis de la setmana que ve, l'Ajuntament i els veïns es reuniran per posar sobre la taula solucions conjuntes.

Palau assenyala que un dels problemes que ha detectat el consistori és l'excessiva velocitat que porten algunes ciclistes quan baixen de Sant Miquel. A més, els veïns es queixen que alguns cotxes també circulen massa de pressa. Per això, l'Ajuntament estudiarà la possibilitat de posar plafons informatius per recordar la necessitat de tenir un comportament cívic, tot i que subratlla que no es pot prohibir l'entrada de cotxes i bicicletes a la vall. Pel que fa a la possibilitat de posar més agents de policia perquè facin complir les normes de trànsit, l'Ajuntament està «disposat a parlar-ne».

Palau assegura que hi ha solucions que es poden dur a terme a curt termini, però adverteix que altres, com la nova entrada al barri, representen projectes a llarg termini. Sigui com sigui, la regidora afirma que tindrà en compte en tot moment l'opinió dels veïns i diu que no els obligarà a acceptar mesures amb les que no estiguin d'acord.