Milloren l'accessibilitat del camí de les Creus al Calvari

28.05.2016 | 06:30
Una noia camina pels esglaons propers al Calvari.

L'Ajuntament de Girona ha enllestit un seguit d'actuacions al camí de les Creus de Girona fins al Calvari. Les intervencions han permès guanyar accessibilitat en una zona amb una orografia bastant complicada. En un punt concret, per exemple, s'hi han generat uns esglaons per facilitar una pujada més còmoda. També s'hi han col·locat baranes de fusta per tal que quedin integrades al medi. També hi ha diversos bancs de pedra per parar la fresca o gaudir del paisatge. A més, s'ha netejat tot l'entorn de la mina d'aigua. La zona està situada entre Torre Gironella i les Pedreres i la variant de Sant Daniel.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema