Les càmeres de vídeo-vigilància de trànsit a Girona van posar més multes l'any 2015 que l'any anterior. Pel que fa a multes per accedir al Barri Vell sense permís, l'augment ha estat del 27,19% i per saltar-se un semàfor en vermell a la cruïlla entre el carrers Emili Grahït i Barcelona, les sancions es van incrementar un 50,52%. Sobta que en ambdós casos hi hagi un augment tan elevat tenint en compte que els aparells hi estan instal·lats de fa temps i, per tant, ja se sap que sancionen. A més, tots estan senyalitzats.

Pel que fa a la càmera d'accés al Barri Vell, situada a la plaça Catalunya, l'any 2014 s'havien posat 1.280 denúncies i l'any passat van posar-se'n 1.628. La càmera del Barri Vell va començar a posar sancions a finals de l'any 2012, tot i que estava instal·lada des de l'any 2007. Fins aleshores no s'havien posat denúncies perquè el control de pas dels vehicles s'havia de fer manualment.

Les multes es posen si un cotxe o moto hi passa més de tres vegades en un trimestre. Poden accedir-hi lliurement els veïns del Barri Vell, comerciants que ho hagin demanat, així com els vehicles de càrrega i descàrrega que hagin seguit el mateix procés. També els cotxes d'emergències i de serveis, com ara els policials, ambulàncies, taxis, autobusos o bombers. Tant al 2014 (agost i octubre) com al 2015 (març) hi va haver mesos que la instal·lació no va funcionar. Els tres mesos en què l'any passat es van denunciar més vehicles van ser el setembre (288), a l'agost (228) i el juny (196).

Mentrestant, les càmeres a la cruïlla dels carrers Barcelona i Emili Grahït van fer que es passés de 4.752 multes a 7.153. L'aparell es va posar en funcionament a finals del mes març de 2014. Per tant, els tres primers mesos no hi va haver sancions (només se'n van posar dotze durant el març), fet que podria ser el causant que el 2015 l'augment hagi estat tan elevat respecte dels dotze mesos anteriors. L'any passat, els mesos en què es van cometre més infraccions en aquest encreuament van ser el març (772), el febrer (668) i el juliol (651).