La noia de 18 anys que va caure al pati interior d'un bloc des d'un cinquè a Girona mentre es feia una selfie. Els metges de l'hospital Josep Trueta de Girona la van donar d'alta ahir al matí després d'avaluar el seu estat.

L'accident va succeir el dijous al vespre i el SEM la va evacuar al centre hospitalari perquè presentava un politraumatisme com a conseqüència de la forta caiguda. Es va precipitar al buit però va tenir sort perquè va anar a parar damunt d'una pila d'escombraries.

L'accident va tenir lloc al pati interior d'un edifici del número 101 del carrer Caldes de Montbui.

La noia va caure d'esquena després de trepitjar un fals sostre amb la mala sort que va acabar cedint. Va anar a parar al pati interior del bloc de pisos i un amic va trucar al 112 alertant dels fets al voltant de les set de la tarda. D'entrada va dir que la noia havia caigut perquè feia unes obres però en canvi després, es va confirmar que la jove havia estat fent-se una selfie i el fals sostre havia cedit.

Es van mobilitzar ràpidament tots els serveis d'emergències fins al carrer Caldes de Montbui i, un cop allà, els Bombers van haver d'extreure la noia, que va patir diversos cops, del fons del pati.