Els Mossos d'Esquadra van localitzar ahir 179 plantes de marihuana i diversos estris per al cultiu en uns baixos de carrer Mimosa de Girona, a Font de la Pólvora. Els agents havien entrat al barri juntament amb Endesa en un nou operatiu per detectar comptadors que estan punxats de forma il·legal a la xarxa elèctrica.

En l'actuació d'ahir van actuar sobretot als carrers Castanyer i Avellaner, on van trobar fins a 27 habitatges que havien tornat a punxar la llum sense comptador. Aquesta reincidència provocarà que la companyia presenti denúncia contra els veïns que han fet frau elèctric i aquests s'enfronten a un delicte de defraudació de fluid elèctric.

Es tracta del segon operatiu d'aquest tipus que es fa aquest any al barri, després que el 13 de març s'actués en vuit blocs de pisos dels carrers Roure i Castanyer. En aquella ocasió es van registrar 20 comptadors punxats.

L'operatiu d'ahir va començar al matí i fins al barri s'hi van desplaçar diversos efectius de seguretat ciutadana, investigació dels Mossos de la comissaria de Girona; de l'Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) i membres de la unitat canina van acompanyar els tècnics d'Endesa a fer una nova revisió dels comptadors.