Els veïns del sector Est de Girona estan disposats a mobilitzar-se per tal d'aturar el tancament de l'oficina de Correus de Vila-roja. Per això, començaran una recollida de signatures que pensen fer arribar a Correus i també a l'Ajuntament, perquè intenti fer-hi alguna cosa. El regidor del barri, Cristóbal Sánchez (CiU), s'ha mostrat preocupat per la situació, que s'emmarca en un context en què aquests barris han anat perdent serveis de forma progressiva. Per exemple, de dues oficines bancàries que hi havia han passat a només una que tan sols està oberta unes hores i els taxistes i repartidors de menjar tenen moltes reticències a treballar en aquesta zona. Sánchez, però, assenyala que es tracta de «serveis privats», de manera que l'Ajuntament només pot actuar -i ho farà- fins a un cert punt.

El president de l'associació de veïns de Vila-Roja, Paco Bravo, ha explicat que reclamaran una reunió amb els responsables de Correus per tal d'exposar-los la situació i demanar-los que no tanquin l'oficina, que dóna servei també als barris veïns de Font de la Pólvora, Mas Ramada i Grup Sant Daniel. Segons Bravo, aquesta oficina no suposa una gran despesa a Correus, ja que està oberta des de finals dels anys 60 i paga un lloguer molt baix. A més, només hi ha un treballador i ofereix uns serveis molt bàsics. Tot i això, indica que molts veïns d'aquests barris van servir l'oficina per no haver de desplaçar-se fins al centre de la ciutat.

«No els costa gaire, mantenir aquest servei», assenyala Bravo. Per això, estan disposats a fer totes les mobilitzacions que calguin per evitar la pèrdua d'aquesta oficina; ja que, segons adverteixen, estan seriosament preocupats per la progressiva pèrdua de serveis al barri.