La CUP-Crida per Girona ha reclamat a l'equip de govern que iniciï els tràmits per rescindir els dos contractes que té l'Ajuntament amb l'empresa COMSA (anteriorment, EMTE). La societat COMSA-EMTE està vinculada a l'entramat empresarial de la família Sumarroca, investigada per presumptes casos de corrupció relacionats amb CDC.

En concret es tracta de dos contractes per gestionar la climatització de l'edifici consistorial i el manteniment d'equipaments municipals, que es van adjudicar l'any 2013 mitjançant un concurs públic per 54.000 euros i 40.000 euros, respectivament.

Els contractes preveuen la seva rescissió abans d'aquest termini. En aquest sentit, la CUP, també ha demanat que es revisin el processos d'adjudicació i la gestió contractual amb l'empresa per garantir que no hi ha hagut cap irregularitat.

Finalment, la CUP ha demanat a l'àrea d'Hisenda que estudiï fórmules per evitar la contractació d'empreses vinculades a trames de corrupció. Així, la regidora Laia Pèlach ha reclamat la màxima exigència «per garantir que la contractació pública es desenvolupi sota paràmetres d'ètica, transparència i control democràtic».