Fusionar la necessitat de fer unes ciutats més verdes amb l'espectacle. Aquest va ser el punt de sortida del projecte Lymbus, que Comediants i el paisatgista artístic Marc Grañén estrenaran dissabte a la nit en el marc de Temps de Flors.

Joan Font, de Comediants, va assenyalar ahir que el principal missatge de l'espectacle serà «retornar l'home al cicle vital perdut en un moment en què «les arts i les humanitats estan desapareixent de les aules». Grañén, per la seva banda, va explicar que vol remarcar la necessitat de «tornar a ser conscients que som part de la natura». En aquest sentit, va posar especial èmfasi en els infants, perquè, segons va assenyalar, no només són el nostre futur sinó també el nostre present.

Per la seva banda, la regidora de Promoció Econòmica, Glòira Plana, va assegurar que aquest projecte innovador suposarà «un nou concepte en la gestió de l'art i de la creació artística, on conflueix el medi ambient en esapis públics amb l'espectacle i la natura com a protagonista». De la mateixa manera, va voler agrair als veïns, restauradors i comerciants de la zona la paciència que tindran per permetre el muntatge.

Lymbus és un projecte de gestió de l'art, la natura i l'educació que té com a principal objectiu fomentar el coneixement, la responsabilitat i el retrobament amb l'entorn. Després de l'espectacle, el muntatge floral quedarà exposat a les escales de Sant Feliu i, un cop acabat Temps de Flors, les plantes es portaran a diferents llocs, com escoles i parcs públics.