Dos joves detinguts per haver agredit un mosso d'Esquadra després que els volguessin identificar perquè fumaven porros davant d'un bar del barri de Pont Major de Girona. Els dos nois -un d'ells, menor d'edat- van quedar detinguts per un delicte d'atemptat contra l'autoritat. El mosso, per la seva banda, va necessitar atenció mèdica.

Tot va començar al voltant de quarts de tres de la tarda quan tres joves estaven fumant porros davant d'un bar del passeig de Sant Joan Bosco del barri de Pont Major de Girona. Quan el propietari va sortir a dir-los que marxessin va començar una discussió que va anar pujant de to.

Una patrulla de proximitat dels Mossos d'Esquadra -formada per dos agents que anaven amb moto de tipus escúter- va acostar-se a veure què passava per les pujades de to de la discussió. Un cop a fora del bar, els agents van voler identificar els tres joves que estaven fumant marihuana. S'hi van negar i, a més, un dels nois va començar a insultar els policies i després va donar-los cops de puny així com empentes.

Els agents, després de demanar reforços per ràdio veient que les agressions anaven a més -hi van anar Mossos i Policia Municipal-, van detenir dos dels joves. L'altre noi que estava amb ells no s'hi va involucrar. Ambdós van quedar detinguts per atemptat contra l'autoritat. Un d'ells és menor d'edat, té 17 anys, de nacionalitat espanyola i compta amb antecedents. I l'altre és un ciutadà hondureny de 21 anys. Ambdós passaran a disposició judicial en les properes hores.