Temps de Flors: L'agenda completa dels actes d'aquest diumenge

08.05.2016 | 06:30
Temps de Flors: L'agenda completa dels actes d'aquest diumenge

Per Temps de Flors, la millor opció sol ser deixar-se portar pels carrers i racons de la ciutat i anar descobrint tot el que el que oferix el Barri Vell. No obstant, hi ha molts actes paral·lels que us poden interessar. Aquestes són les nostres propostes.

MOSTRA FLORAL
A partir de les 10 del matí, tots els espais de la mostra estaran oberts al públic i la majoria no tanquen fins les 10 de la nit.

MÚSICA
Concert amb la coral Som als Jardins dels Alemanys (11.30 h)

Vermut Swing al Parc de la Devesa. A les 12 h, a l'Espai Cívic la Rosaleda, música en directe amb Hop's Trio.

Concerts gratuïts al Centre Bonastruc ça Porta: Orquestra de violoncels 'Limoncello' (11 h); Cantaires de Sarrià, Sarrià de Ter (11.45 h); Coral El Progrés, Palamós (16:30 h); Cantaires de Llers, Llers (18 h); 'GraLlers'. Grup d'instruments tradicionals catalans, Llers (18:45 h).

Girona A Cappella Festival 2016. A les 18 h, a la Plaça Independència actua
The Junction, un grup a cappella dels Països Baixos format per cinc vocalistes que es fan seves cançons actuals i també temes clàssics.

ESPECTACLE
LYMBUS, DE LA COMPANYIA COMEDIANTS
A partir de les 22 h, la plaça de Sant Feliu serà l'escenari de l'estrena mundial del nou projecte de la companyia Comediants i el paisatgista artístic Marc Grañén, amb la col·laboració de Robin Horton i Jordi Sánchez: Lymbus.

CINEMA
Projecció contínua del documental 'Flors de Cinema' al Museu del Cinema a partir de les 10 h. Es tracta d'un documental realitzat per alumnes de batxillerat de diversos instituts de Girona

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema