Un vianant de 30 anys es troba ingressat a la Unitat de Cures Intensives (UCI) de l'hospital Trueta des de dimarts, després de ser víctima d'un atropellament al barri de Sant Narcís de Girona. El jove va patir poliatraumatismes després que li passés per sobre un vehicle quan creuava el carrer Oviedo, a l'altura del número 30.

L'accident va produir-se dimarts pels volts de dos quarts de dotze del migdia i el SEM el va evacuar en ambulància cap a l'hospital, on encara ahir estava ingressat a l'UCI, amb pronòstic greu, segons fonts del centre. En el sinistre viari hi va actuar la Policia Municipal, els Bombers i el SEM.

També va ingressar a l'UCI del Trueta el veí de Llagostera de 82 anys que dimarts a la tarda va accidentar-se amb el seu cotxe en xocar contra un altre a la C-65, a l'entrada de Girona, a l'altura de Mas Gri. L'home va ingressar en estat crític al Trueta, tal com va informar Diari de Girona. Ahir estava ingressat a l'UCI amb pronòstic greu. Els Mossos investiguen el succés i segons les primeres hipòtesis el turisme que conduïa l'home va envair el carril contrari i va xocar contra el d'un jove.