Una ciclista de 31 anys va resultar ferida ahir al migdia a Girona quan va ser envestida per un cotxe a l'accés de la plaça dels Països Catalans al pont de la Font del Rei. La noia va patir diverses contusions i, per precaució, va ser traslladada a l'Hospital Josep Trueta de Girona per fer-li un seguiment, van informar fonts municipals. El jove que va atropellar la ciclista no es va aturar en el moment dels fets, si bé al cap de poca estona va presentar-se a les dependències de la Policia Local per l'atropellament. Fonts municipals van precisar que el conductor es va atemorir en el moment de l'accident, però que posteriorment va recapacitar i va acudir a la comissaria acompanyat del seu pare.

Els fets van passar sobre dos quarts d'una del migdia a l'encreuament de la plaça dels Països Catalans amb el pont del Rei. Malgrat que la ciclista transitava pel carril-bici -que creua la calçada al costat del pas de zebra-, el vehicle no es va aturar i la va envestir. La Policia Local de Girona es va encarregar de l'accident.

Accident a les Preses

D'altra banda, una persona va resultar ferida greu per un xoc frontal a la travessera de les Preses, a la C-152. L'accident va tenir lloc prop de les 8 del matí. A resultes de la topada, els dos vehicles -un BMW blanc i un Ford Focus negre- van quedar situats a banda i banda de la carretera. L'ocupant del BMW va resultar ferit greu i va ser traslladat a l'Hospital d'Olot en ambulància. La persona que viatjava en el Ford Focus va resultar il·lesa.

L'accident va obligar a donar pas alternatiu a la travessera de les Preses. No hi va haver retencions. Al lloc dels fets van anar-hi dues dotacions de bombers, tres dels Mossos d'Esquadra i una ambulància medicalitzada.