Els rodatges que es van realitzar a Girona durant l'any 2015 van deixar, de forma directa, 3.762.170 euros a la ciutat, segons el balanç anual de la Girona Film Office. La xifra inclou totes les despeses que van abonar directament les productores;?és a dir, des de nits d'hotel fins a càterings o el pagament de les hores extres de la policia. La xifra no inclou, en canvi, les despeses personals que van fer tots els membres dels rodatges, de manera que es calcula que l'impacte econòmic ha estat, probablement, molt més gran.

Els beneficis dels rodatges a la ciutat de Girona van créixer exponencialment l'any passat, sobretot gràcies als rodatges de la sèrie Joc de trons -que ella sola va deixar un impacte de 3,6 milions d'euros- i la pel·lícula Ocho apellidos catalanes, seqüela de l'exitosa Ocho apellidos bascos, que va deixar 250.000 euros a la ciutat i que també va tenir com a escenaris pobles com Monells i Llagostera. En total, durant el 2015 van tenir lloc fins a 55 rodatges a la ciutat, molts dels quals van ser promocions i anuncis. A la pràctica, això vol dir que hi va haver filmacions durant 107 dels dies de l'any, és a dir, pràcticament un de cada tres dies. Aquest va ser, amb diferència, l'any en què es van produir més filmacions des dels inicis de la Film Office.

Els 3,6 milions d'euros aportats pel rodatge de Joc de trons es deixen notar quan es compara amb els impactes detectats per la Film Office en els anys anteriors. L'any 2014, per exemple, es van registrar 29 rodatges a la ciutat, que van deixar un impacte econòmic directe de 201.850 euros. En aquella ocasió, la filmació més destacada que es va fer a la ciutat va ser L'artèria invisible, una producció catalana dirigida per Pere Vilà.

Dades fins al 2010

Una mica més elevats havien estat els resultats de 2013, quan la Film Office va registrar un total de 45 gravacions a la ciutat, que van suposar un impacte directe de 333.210 euros. En aquell cas, el film més destacat va ser Murieron por encima de sus posibilidades, d'Isaki Lacuesta. Aquesta mateixa pel·lícula també va ser la més destacada dels 37 rodatges realitzats a la ciutat durant el 2012, any en què es va registrar un menor impacte econòmic per filmacions: en total, 62.833 euros.

L'any 2011, en canvi, els 30 rodatges que es van fer van deixar 222.339 euros a la ciutat. En aquella ocasió, Girona va acollir filmacions de pel·lícules com Tengo ganas de ti, Los Pelayo i La lapidation de Saint Etienne. Finalment, la Girona Film Office també té constància que durant el 2010 van realitzar-se divuit rodatges a la ciutat, tot i que no hi ha dades de quin impacte econòmic van arribar a deixar.