Un home de 82 anys va resultar ferit crític en un xoc frontal a la C-65 a l'entrada de Girona que dóna accés cap a l'AP-7 i al Mas Gri. El conductor de l'altre turisme, de 26 anys, va resultar ferit també de gravetat. El succés va tenir lloc al voltant de les sis de la tarda a l'alçada del quilòmetre 27,8 d'aquesta via que uneix Girona amb Quart. Per causes que es desconeixen, els dos turismes van xocar frontalment i els Mossos d'Esquadra de l'Àrea Regional de Trànsit investiguen els motius del succés.

L'accident de trànsit va provocar llargues cues per entrar i sortir de Girona durant més d'una hora. D'entrada perquè es va tallar la via momentàniament i després perquè els Mossos d'Esquadra hi van estar donant pas alternatiu durant més d'una hora.

Els dos conductors, un anava al volant d'un Mercedes i l'altre duia un Peugeot, van ser traslladats pel SEM en ambulàncies fins a l'hospital Josep Trueta de Girona.

En aquest punt de la C-65 sovint hi ha accidents de trànsit fruit de l'alta mobilitat i també n'hi ha de molt lleus per encalç.