La companyia Comediants i Marc Grañén, paisatgista artístic i creador de PhytoKinetic, fusionaran art i natura a les escales de Sant Feliu per Girona, Temps de Flors. L'espectacle s'ha batejat Lymbus i es podrà veure aquest dissabte, a les deu de la nit i consistirà en un esdeveniment que fusionarà música electrònica en directe i on està previst la creació d'un bosc in situ . Els detalls d'aquesta iniciativa està previst que es facin públics al llarg d'aquesta setmana.

El projecte pretén que, un cop fet l'espectacle, les plantes i flors que s'han utilitzat puguin tenir una continuïtat pedagògica i cívica. La intenció és reaprofitar tota aquesta massa vegetal i que aquestes flors acabin en un pati d'escola, en una plaça, en una rotonda o enmig d'un carrer, després d'un procés participatiu. Per poder tirar endavant l'objectiu està previst comptar amb la col·laboració de diferents organitzacions especialistes en aquest àmbit, com World Nature i Plant For The Planet.

Segons els impulsors de la iniciativa, Lymbus neix de la necessitat de transmetre un missatge «molt clar i contundent: cal que ens retrobem amb la natura si de debò volem viure un present que ens aculli. I això passa per la necessirat d'enverdir el màxim nombre de persones possible». Pretenen que Temps de Flors esdevingui «una ocasió única d'oferir al món una Girona innovadora en la gestió de l'art, la natura i l'educació». En el projecte a més de Comediants hi intervenen Marc Grañén, de PhytoKinetic, que té la primera i única patent mundial per enjardinar vehicles, així com Robin Horton i Jordi Sánchez. Després de Girona, el projecte podria «passejar» per altres indrets.