L'Ajuntament de?Girona preveu fer diferents canvis de circulació als carrers a l'entorn de la rambla Xavier Cugat de Fontajau. Els treballs de senyalització començaran dilluns vinent. Es preveu que la durada de les tasques sigui de dues setmanes.

La proposta vol adequar la circulació dels carrers, la secció dels quals ha estat modificada per les ?obres de reurbanització de la rambla Xavier?Cugat, millorar la circulació i la seguretat dels veïns pel sector i incrementar el nombre de places d'aparcament a la zona. Les modificacions inclouen el canvi de sentit de circulació d'alguns carrers.

El calendari previst comença al carrer Antoni Varés Martinell, on s'establirà el sentit únic des de la rambla Xavier Cugat fins al carrer Amical Mathausen. L'endemà s'actuarà al carrer Amical Mathausen, on s'assenyalarà el sentit únic de circulació des de la rambla Xavier Cugat fins al carrer Valentí Almirall.

El dimecres serà el torn del carrer Enric Adroher Pascual. En aquest vial s'invertirà el sentit de circulació, que quedarà en sentit únic des del carrer Amical Mathausen cap al carrer Fontajau, passant per la rambla Xavier Cugat. La darrera actuació serà el dilluns 9 de maig, quan s'indicarà el sentit únic de circulació des del sector Oest de la Rambla Xavier Cugat.