L'agència de viatges Plaimont s'ha traslladat a l'avinguda Sant Francesc de Girona. Aprofitant que no podien quedar-se en l'anterior ubicació, a la Gran Via de?Jaume I, en estar afectats per la llei d'arrendaments urbans de lloguer de renda antiga, els seus responsables van buscar una ubicació més cèntrica.

L'administrador de la societat, Xavi Bruset, s'ha mostrat molt satisfet pel trasllat i ha explicat que el nou local, al cor del Mercadal, els dóna més visibilitat al centre de Girona. L'empresa va obrir les portes a la capital gironina l'any 1983 i sempre havia estat situada a la Gran Via de Jaume I, fins aquest 1 d'abril que va aixecar la persiana a l'avinguda Sant Francesc.

La nova seu, on treballen tres persones, permet una sensació d'amplitud ja que té una alçada de cinc metres i hi ha un tros de muralla antiga. També s'hi ha col·locat un mapa del món. L'agència organitza i gestiona tot tipus de viatges, familars, grups, individuals, d'empresa i creuers i sobretot estan especialitzats en viatges de noces. També tenen servei de Western Union, lloguer de cotxes i assegurances.